Medicinale zuurstof voor huidherstel en celvernieuwing

 Zonder zuurstof is leven onmogelijk. Door de lucht die we inademen, komt zuurstof ons lichaam binnen. De huid, ons grootste orgaan, zorgt ook voor de opname van zuurstof. Naarmate je ouder wordt neemt je huid steeds minder makkelijk zuurstof op en veroudert de huid. Vanaf je 40levensjaar stroom er zelfs een kwart minder zuurstof door je huid. Tel daarbij de vervuilde lucht op en je huid snakt naar gezonde lucht.

Wat gebeurt er bij een zuurstofbehandeling?

Je huid krijgt 98% zuivere zuurstof toegediend. Medische zuurstof, die in combinatie met collageen tot diep in de huid doordringt. Je huid krijgt een ware oppepper. Een betere doorbloeding, een verhoogde weerstand van de huid en ook wondgenezing verloopt sneller.

Wanneer is een zuurstofbehandeling een goede oplossing?
  • Als aanvulling op een Babor of anti-aging behandeling
  • Als je de werking van een anti-aging behandeling wilt versterken
  • Bij herstel van een cosmetische ingreep, na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie
  • Bij herstel van acne, een littekenbehandeling of peeling
  • Na behandeling van hyperpigmentatie
Hoe ziet het behandelplan eruit?

La Beauté combineert een zuurstofbehandeling vaak met andere treatments, zoals anti-aging of een acnebehandeling. Maar ook als je kiest voor een eenmalige zuurstofbehandeling verbeter je je huid aanzienlijk.

Na de behandeling

Je huid straalt direct na de behandeling. De combinatie collageen en zuurstof lift en verstevigt je huid. Bovendien versnel je huidherstel na een cosmetische ingreep of huidbeschadiging.