Kalmeer en genees je onrustige huid met Hayoun

Puistjes, pukkeltjes of ander huidonzuiverheden vragen om een specialistische aanpak. La Beauté is specialist op het gebied van acnébehandelingen en andere huidproblemen.

Wat gebeurt er met je huid bij een acnébehandeling?

La Beauté werkt met de Hayoun-methode. Onderzoek wijst uit dat voor een succesvolle behandeling zowel van binnen als van buiten de juiste verzorging nodig is. Hayoun werkt met een aantal uitgekiende componenten die perfect op elkaar afgestemd zijn. Je reinigt de huid diep en vermindert op den duur de talgproductie, de oorzaak van puistjes en ontstekingen. In eerste instantie kan je huid wat gaan schilferen of rood worden. Geleidelijk aan herstelt de huid zich en komt blijvend tot rust.

Wanneer is een acnébehandeling een goede oplossing?
  • bij lichte tot zware acné
  • pukkeltjes, mee-eters of andere onzuiverheden
  • een vette huid
Hoe ziet het behandelplan eruit?

We starten met een wekelijkse behandeling. Vervolgens nemen de bezoeken aan de salon geleidelijk af. Uiteraard verschilt de duur van de behandeling per persoon, afhankelijk van de huid en de ernst van de acné. Een acnébehandeling vraagt om samenwerking. Thuis reinig en verzorg je je huid verder met de diepte reinigingsproducten van Hayoun. Ook bespreekt La Beauté een voedingsplan. Een drastisch dieet is niet nodig, maar voor het slagen van de behandeling is het noodzakelijk om ook je voeding goed in de gaten te houden.

Eventueel is een behandeling mogelijk in combinatie met !QMS INTRAVITAL, het programma dat je ondersteunt om tot de optimale celbescherming en voedingsconcentraties te komen. Ideaal voor een integrale aanpak!

Na de behandeling

De duur van de behandeling is voor iedereen verschillend. Het hangt af van de ernst van de acné en van de huid zelf. Wel is er na de eerste fase van behandelen al zichtbaar een verbeterde huidstructuur.

Voor welke huidproblemen kan ik nog meer terecht?

La Beauté heeft veel ervaring en kennis van diverse huidproblemen. Een vaak voorkomende huidaandoening is Rosacea. Een chronische, niet-besmettelijke huidaandoening in het gezicht. Je ziet felrode verkleuringen, vaak op de wangen en neus. De aandoening lijkt op acné, maar heeft er feitelijk niets mee te maken. Met name vrouwen tussen hun 30e en 50e levensjaar lijden aan de aandoening.

La Beauté maakt samen met jou een plan om de Rosacea effectief aan te pakken.

Heb je andere problemen met je huid? Neem gerust contact op. La Beauté heeft de kennis en kunde in huis om een goede behandeling, dan wel een goed advies te geven.

Vergoeding vanuit ziektekostenverzekering

La Beauté is als erkend behandelaar aangesloten bij ANBOS met AGB-registratie. Dat betekent dat je bij aanvullende verzekeringen in aanmerking kunt komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling, wanneer opgenomen in het verzekeringspakket.