De juiste behandeling voor jouw unieke huid

Iedere huid is anders en verandert door de jaren heen. Hoe verzorg je je huid goed en voorkom je vroegtijdig rimpels en veroudering van de huid? La Beauté adviseert je graag met haar productlijn, de behandelingen en wellness van Babor. Gebaseerd op natuurlijke werkstoffen, niet chemisch en parabenen-vrij ben je verzekerd van het beste voor jouw huid.

Wat is de filosofie achter Babor?

Babor gelooft dat elk mens er nog mooier uit kan zien en met een groter zelfvertrouwen door het leven kan gaan, dankzij een mooie, verzorgde huid. Je goed voelen zorgt voor positieve energie. Je voelt je gelukkiger, durft meer en bent automatisch actiever. Kies daarom, net als andere bewuste keuzes die je maakt, ook voor een goede huidverzorging.

Bovendien staan wetenschap en onderzoek hoog op de agenda van Babor. Je profiteert van de laatste productinnovaties van Babor en de deskundigheid van Schoonheidssalon La Beauté. Een veilig idee.

Welke Babor behandelingen past bij mij?

Babor kent reguliere en dieptebehandelingen voor jong en oud. Samen bekijken we waar jouw huid behoefte aan heeft. Richt je je op anti-aging, intensieve verzorging of kies je voor wellness voor de huid? Populair is de Crash behandeling met speciale ampullen, een rijke voeding en een weldaad voor je huid. Ook van een masker, een massage van decolleté of schouderpartij knap je op.

Hoe ziet het behandelplan eruit?

Eén keer in de 4 tot 6 weken een Babor behandeling is een verademing voor je huid. In combinatie met de verzorgingsproducten van Babor verzeker je je van een perfecte reiniging en verzorging. Dat voel je én dat zie je!