Intensieve huidverjonging en huidverbetering zonder chirurgische ingreep

!QMS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt onze huid weer ‘op te vullen’ met huideigen collageen. Hierdoor krijgt de huid haar jeugdigheid terug.

Wat gebeurt er bij een !QMS behandeling?

Met de huidverjongingskuur van !QMS vult je huid zich met collageen. De samenstelling van !QMS producten bestaan uit 82% actieve werkstoffen, zuivere lichaamseigen collageen en hoogwaardige fruitzuren. Je huid wordt er steviger van, rimpels verminderen en je krijgt die mooie jeugdige ‘glow’ weer terug. Je voelt het én je ziet het. En dat al na de eerste behandeling in de salon.

Wanneer is !QMS een goede oplossing?

Voor iedereen die zijn of haar huid jeugdig wil houden, rimpels wil verzachten en de huid mooi en vitaal wil houden.

Hoe ziet het behandelplan eruit?

De !QMS medicosmetics collageen behandelingen zijn onderverdeeld in 3 fasen. Je start altijd met fase 1. Na 4 maanden kun je overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Deze fasen hebben met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

Fase 1 : De vocht- en vetbalans van de huid wordt in evenwicht gebracht.
Fase 2 : De stevigheid van de huid verbetert.
Fase 3 : We behandelen de imperfecties, zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

!QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Na één behandeling in de salon zie je al een duidelijk verschil! De behandeling thuis is echter het meest belangrijk en heeft een spectaculaire verbetering van de huid tot gevolg.

Na de behandeling

Na fase 1 zie je de resultaten van !QMS al:
Na 1 maand: Het huidreliëf wordt gladder.
Na 2 maanden: De eerste lijnen verdwijnen.
Na 3-4 maanden: De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Welke wetenschap zit hierachter?

!QMS Medicosmetics is ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. E. Schulte, plastisch chirurg, biochemicus en internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie. Dr. Med. E. Schulte is in medische vakkringen de hoogst erkende expert op het gebied van cellulaire huidverjonging. Door het gebruik van SILS (huideigen werkstoffen) en de nieuwste medische technieken is !QMS in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstige wonden als gevolg van ongelukken. De onderzoeken van Dr. Med. E. Schulte naar slecht helende of misvormde huid resulteerden in effectieve !QMS behandelmethode en bijbehorende !QMS producten. !QMS wordt wereldwijd gebruikt door plastisch chirurgen en erkende huidtherapeuten.