The secret to strong & radiant skin

CRAITH LAB is geboren uit passie, passie voor huidverzorging en huidgezondheid. Zowel voor vrouwen als mannen. Het is een innovatieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn van exclusieve kwaliteit. De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor CRAITH LAB en dat vind je terug in al de producten. Er wordt gericht op celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging.

Wat is de filosofie achter CRAITH LAB?

In de wereld van cosmetica heeft anti-aging altijd op de eerste plaats gestaan. Dankzij baanbrekende epigenetische wetenschap is een nieuwe manier om schoonheid te benaderen ontstaan. CRAITH LAB is gebaseerd op deze wetenschap en bevat alleen de allerbeste ingrediënten om je huid weer gezond en sterk te maken en deze te laten stralen. Dit innovatieve merk is nieuw, high-end en resultaatgericht.

Welke CRAITH LAB behandeling past bij mij?

CRAITH LAB bestaat uit drie unieke lijnen die zich volledig richten om de conditie van uw huid totaal te verbeteren. Alle lijnen zijn vrij van PEG’s- Solvaten en Microplastics. Samen gaan we kijken waar jouw huid behoefte aan heeft, want iedere huid is anders en verandert door de jaren heen. Daarnaast blijft CRAITH LAB innoveren. Steeds met de nieuwste kennis op het gebied van huidverzorging en met unieke ingrediënten worden nieuwe producten ontwikkelt.

De drie lijnen van CRAITH LAB

BLUE
Deze lijn is zeer geschikt voor een jonge huid met acne maar ook een volwassen gestreste huid met bijvoorbeeld rosacea. De BLUE line werkt doeltreffend door middel van probiotica en geeft op korte termijn maximaal resultaat.

BLACK
Dit is een zeer effectieve verjongingslijn en erg makkelijk in gebruik. Ideaal voor vrouwen en mannen die met een minimum aan tijd het maximale resultaat willen bereiken. De black line werkt op de epigenetica waardoor je een gezonde glow en een stralende huid krijgt.

GOLD
Dit is pure anti-aging voor de rijpere huid van 50-plussers. Deze lijn richt zich op celcommunicatie, epigenetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde huid.

Hoe ziet het behandelplan eruit?

In elke behandeling werk ik met een rode algenpakking. Deze zorgt voor een perfecte vochtbalans in de huid. Door de mint die erin zit, werkt het ook adstringerend op de poriën. Na de CRAITH behandeling voelt jouw huid heerlijk zacht aan en krijgt een natuurlijke glow!