Ik ben Erica van Geene en sinds 1993 de drijvende kracht achter schoonheidssalon La Beauté. Een salon waar het draait om de gezondheid en vitaliteit van jouw huid.

Als schoonheidsspecialiste volgde ik in 2010 de opleiding Dermatologie, met als specialismen anti-aging en acnebehandelingen. Maar je bent nooit uitgeleerd. Nog altijd volg ik cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering.

Filosofie
Mijn filosofie richt zich op leefstijl. Een mooie, gezonde en goed verzorgde huid, vraagt om aandacht. In de salon en in het dagelijkse leven. Die totale aanpak geeft jouw huid die vitale, jonge glow!

Huidherstel
Maar ook om andere redenen kan een behandeling bij La Beauté zinvol zijn. Enige tijd terug ervoer ik zelf hoe kwetsbaar de huid is, toen mijn dochter na een auto-ongeluk met huidletsel te maken kreeg. De zuurstofbehandelingen en !QMS treatments zorgden voor een fantastisch herstel van de huid. Dat resultaat zie ik ook bij klanten die na een ingreep, zoals een ooglidcorrectie, bij me in de salon komen.

En verder…
Vind ik het belangrijk dat je je lekker voelt en jezelf kunt zijn. Ik investeer graag in een goed contact met jou, zodat we het maximale voor jouw huid kunnen betekenen.

Zorg voor jezelf en zorg voor je huid, je hebt er tenslotte maar één!

Ik help je daarbij. Welkom bij La Beauté!